Secret Relict – Het plezier van zoek spelletjes

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Zoek spelletjes

Ze bieden langdurig speelplezier. Browsergames genieten een steeds grotere populariteit. Naast rollenspellen en simulaties zijn er ook zoek spelletjes zoals Secret Relict.


Secret Relict

Secret Relict – De schattenjacht

Avonturier of archeoloog? Nadat je jouw avatar voor de schattenjacht hebt uitgekozen kan het zoek spelletjes avontuur direct beginnen.

Zoek spelletjes en plezier

Secret Relict hoort bij de groep van zoek spelletjes. In het kleurrijke avonturenspel zoek je naar legendarische schatten van vergane culturen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict - Expedities

In de adventure browsergame Secret Relict start je exotische expedities. Tijdens de zoektocht naar legendarische schatten verken je steppes, woestijnen, jungles, groene weides, bomen, leemhutten en nog vele andere gebieden. Ontdek de mogelijkheden van zoek spelletjes in Secret Relict. Bewijs dat je een echte avonturier bent en verzamel, door de juiste werktuigen te gebruiken, waardevolle relikwieën en edelstenen. Dit doe je natuurlijk in Secret Relict, de zoek spelletjes browsergame.

Zoek spelletjes mogelijkheden

Het belangrijkste element van een browsergame zijn de vele features en functies die in deze online spelletjes mogelijk zijn. Zo zijn er bij Secret Relict vele mogelijkheden rondom zoek spelletjes. Startend met de vele verschillende soorten werktuigen, die onderzocht kunnen worden via een berichtensysteem en een winkel, waarin je de uitrustingen kunt kopen. Daarnaast zijn er diverse soorten mini games in de vorm van spannende avonturen zoals Angry Relicts, of de raadsels van de mysterieuze Sfinx. Bovendien zijn er nog veel meer mogelijkheden die zoek spelletjes super maken, zoals een eigen club, mystieke Voodoo poppen en nog veel meer.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis te spelen: Upjers spelletjes

Zoekspelletjes zijn een leuke aanvulling aan het portfolio van de Upjers spelletjes. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse browsergame onderneming gratis online spelletjes, die direct in een browser zonder download of installatie te spelen zijn. Het aanbod varieert hierbij van simulaties tot avonturen browsergames.

Forum - Secret Relict