Secret Relict – Beleef zoek spelletjes online

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Zoek spelletjes online

Zoek spelletjes online – dit is wat de Bambergse browsergame onderneming Upjers maakt. In het avonturenspel Secret Relict ga je op een spannende expeditie op zoek naar legendarische schatten.


Secret Relict

Secret Relict – Schatzoeker verhaal

In Secret Relict beleef je een buitengewoon avontuur. Als schatzoeker geef je vorm aan je eigen verhaal tijdens je zoektocht naar schatten.

Zoek spelletjes online – een sensatie

Ze zijn een ware sensatie voor elke leeftijd: Zoek spelletjes online. Het browsergame Secret Relict is voor iedereen even spannend en uitdagend.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict – De mogelijkheden

In het uitdagende browserspel Secret Relict staan vele mogelijkheden tot de beschikking van een online schattenjager. Zo kun je bijvoorbeeld met je medespelers tips en de beste locaties uitwisselen. Hiervoor heb je de mogelijkheid de chatbox in een club te gebruiken, of via je eigen berichtensysteem. Daarnaast staan er vele verschillende soorten uitrustingen tot je beschikking. Een geheimzinnig magisch component in het spel zijn de Voodoo poppen, die je tegen je concurrenten beschermen.

Voor zoek spelletjes online registreren

Je wilt je registreren voor zoek spelletjes? Online is dit geen probleem en kun je direct meespelen. Hiervoor heb je alleen een computer met internet en een werkend e-mailadres nodig. Dan kun je direct van start gaan. Nadat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt gekozen, kun je direct beginnen met het spel. In de tutorial, een korte inleiding in het spel leer je de belangrijkste mogelijkheden en functies. In Secret Relict, het uitdagende spel in het genre van zoek spelletjes online, ga je op avontuurlijke expedities, beleef je spannende quests en zoek je naar virtuele schatten. Op naar het avontuur van Secret Relict! Hier beleef je veel speelplezier.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis ontdekken: Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse spelletjes ontwikkelaar Upjers browsergames. Deze kleurrijke variant op online spelletjes kunnen direct in je browser gespeeld worden, zonder download of installatie. Naast rollenspellen en simulaties heeft Upjers ook spelletjes in het thema zoek spelletjes. Online en gratis te spelen.

Forum - Secret Relict