Secret Relict – Wordt een schattenjager

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Schattenjager

De grootste uitdaging voor alle schattenjagers! In de browsergame Secret Relict gaat de speler op jacht naar schatten. Ze verkennen vele verschillende gebieden op zoek naar legendarische relikwieën.


Secret Relict

Secret Relict – Het idee

In Secret Relict kruip je in de huid van een avonturier of een archeoloog en ga je op de grootste schattenjacht van je leven.

Schattenjagers zijn jong & oud

In het browserspel Secret Relict komen zowel jonge maar ook oudere schattenjagers volledig aan hun trekken. Het spel overtuigt met een goed idee en veel afwisseling.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Puur speelplezier!

Spannende expedities in exotische gebieden. Schattenjagers gebruiken verschillende werktuigen voor hun werk. Pikhouweel, schep, touw of een duikuitrusting zijn slechts een paar van de verschillende soorten uitrustingen van het browserspel Secret Relict. Duik in de fantastische wereld van adventure games en beleef met Secret Relict een buitengewone vertegenwoordiger in dit genre. Spannende raadsels, magische momenten en meer wachten op je in dit schattenjager spel.

De mogelijkheden van een schattenjager

De zoektocht naar schatten, en dan met name het vinden van de schatten, kost kracht. Ook dit ervaren de spelers van het schattenjagersspel Secret Relict. Zo kost de inzet van de schep, loep of een ander werktuig een bepaalde hoeveelheid aan kracht, die zich stapsgewijs weer vernieuwt. Het is dus handig om vooraf te bepalen hoe je de beschikbare kracht het beste kunt gebruiken. Want alleen op deze manier kun je jouw concurrenten te slim af zijn. Daarnaast zijn er diverse andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de mysterieuze Sfinx in de jungle die je raadsels laat oplossen of Voodoo poppen waarmee je het je concurrent schattenjagers in Secret Relict extra moeilijk kunt maken.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spelen: Upjers spelletjes

Miljoenen fans over de hele wereld spelen elke dag browsergames. Upjers uit Bamberg ontwikkeld en publiceert deze online games sinds 2006. Tot de genres van online spelletjes behoren onder andere economische simulaties, ziekenhuis spelletjes, een dierentuin- en pretpark simulatie en ook het schattenjager spel Secret Relict.

Forum - Secret Relict