Secret Relict – Online adventure spelletjes

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online spelletjes

Online games hebben reeds miljoenen fans over de hele wereld. Browsergames bieden een leuke afwisseling en ze kunnen op elke computer gespeeld worden.


Secret Relict

Secret Relict – Het verhaal

In de uitdagende browsergame Secret Relict ga je als schatzoeker op expeditie naar exotische en nog niet ontdekte gebieden.

Het games plezier voor iedereen

Bij Secret Relict gaat het om een online game, dat door een goed verhaal en een eenvoudige besturing geschikt is voor alle leeftijden.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict – De schatzoektocht

Spannende expedities, uitdagingen en legendarische schatten - dit en meer biedt het avonturenbrowserspel Secret Relict. In dit bijzondere genre, binnen de online games, gaat het erom om in onontdekte gebieden naar waardevolle relikwieën en edelstenen te zoeken. Van een gloeiend hete woestijn, groene weide, plakkerige jungle of een diepe zee - de gebieden in Secret Relict vragen van de speler echte avonturierskwaliteiten.

De online spelletjes mogelijkheden

Voor online games zoals Secret Relict zijn ze erg belangrijk. We hebben het hier over de mogelijkheden en functies van online games. Zo liggen er ook in Secret Relict een adembenemend hoeveelheid aan functies klaar voor elke schatzoeker die de spannende avonturen aandurft. Ontdek de meest spannende relikwieën en let op je hoeveelheid kracht. Want elke actie in het browserspel Secret Relict kost kracht. Door slim met je energie om te springen kun je een expeditie optimaliseren en er zoveel mogelijk uithalen. Verdien speelgeld met het verkopen van relikwieën aan avonturiers of aan medespelers. Onderzoek je werktuigen om nog grotere obstakels te kunnen verwijderen op zoek naar de grootste legendarische Secret Relict schat.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis en geweldig: Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers online games. Het gaat hier om online spelletjes die in een browser zoals Internet Explorer en Google Chrome te spelen zijn. De keuze uit het aanbod online games varieert van een boerderij simulatie tot aan het avonturenspel Secret Relict.

Forum - Secret Relict