Secret Relict – Online browser games beleven

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online browser games

Online browser games geven spelers over de hele wereld elke dag weer veel plezier. In het avonturenspel Secret Relict zoek je naar schatten. Om dit mogelijk te maken kruip je in de huid van een avonturier.


Secret Relict

Secret Relict – Schatzoeken maar

In Secret Relict ontdek je als moedige archeologe of avonturier de meest diverse exotische gebieden in je zoektocht naar spannende schatten.

Browser game voor jong & oud

Online browser games zijn met hun thema, goeie vormgeving en makkelijke besturing geschikt voor jong & oud. Schatzoekspellen zijn voor iedereen!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict - Schattenjacht

Hier liggen spannende avonturen op je te wachten. Het avonturenspel Secret Relict biedt je op deze manier buitengewone online browser games mogelijkheden. Ga op expeditie in onontdekte gebieden en zoek met de meest verscheidene werktuigen van een loep tot een touw naar legendarische schatten. Gebruik de magische kracht van de Voodoo magie, om jezelf tegen concurrenten te verdedigen, of om het je concurrenten erg lastig te maken. En los de vele raadsels van de mysterieuze Sfinx op.

De browser games-mogelijkheden

Als dappere avonturier of moedige archeologe geef je vorm aan je eigen online beleving in Secret Relict. Online browser games bieden vele functies en features die dit mogelijk maken. Door het gebruik van verschillende werktuigen ga je op schatzoektocht in de meest afwisselende gebieden; van de jungle, in zeeën en rivieren tot aan mysterieuze grotten. Maar ook het beheren van je energie is raadzaam, je energie is beperkt en wordt na een tijdje weer aangevuld. Daarnaast is er de mogelijkheid bij een club te gaan, om samen met andere schatzoekers nog meer avonturen te beleven of te genieten van gezamenlijke voordelen. Daarnaast zijn er ook diverse mini games zoals Angry Relict, die het schatzoeken elke keer weer spannend maken.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis beleven: Upjers-spelletjes

Spelletjes zijn de grote passie van de in 2006 opgerichte Duitse browserspelletjes maker Upjers. Online browser games zijn spelletjes die gratis en zonder download op het internet in een browser zoals Internet Explorer, Google Chrome, Safari etc. te spelen zijn. Secret Relict is één van deze spellen.

Forum - Secret Relict