Secret Relict – Online gratis spellen plezier

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Gratis spellen

Ze zijn via het internet gratis te spelen. Gratis spellen zijn een nieuwe trend. Op je tablet, mobiel of computer, je kunt ze overal spelen. Vooral browsergames zijn erg populair.


Secret Relict

Secret Relict – Avonturenspel idee

In de browsergame Secret Relict kruip je in de huid van een online schatzoeker en duik je in een wereld vol met spannende avonturen.

Een schatzoekspel voor iedereen

Door de gemakkelijke besturing en een leuk spelconcept is het avonturenspel Secret Relict geschikt voor alle generaties.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Leuke schattenjacht

Deze schattenjacht geeft je een kick! In het afwisselende browserspel Secret Relict kruip je in de rol van een avonturier of van een archeologe. Je ontdekt de meest exotische gebieden van een jungle via de rivieren naar mystieke grotten en vulkanen. Je maakt gebruik van verschillende soorten werktuigen om je werk te kunnen doen. Van schep tot duikuitrusting of fakkel, in dit spannende avonturenspel, dat in de categorie gratis spellen valt.

Gratis spellen – De mogelijkheden

Fascinerende mogelijkheden zijn het beslissende element in gratis spellen. Secret Relict, het veelzijdige avonturenspel, biedt je indrukwekkende mogelijkheden. Ontdek de magie van de Voodoo poppen, waarmee je het je concurrenten lastig kunt maken. Los de raadsels van de mysterieuze Sfinx in de jungle op, om met je schattenjacht verder te kunnen gaan. Verdien hierbij extra reputatie als online schatzoeker en strijk met de eer. Met een beetje geluk ontdek je tijdens de expedities waardevolle edelstenen en blijft je rugzak vrij van ongedierte, sokken en andere prullaria.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers spellen

Upjers – staat voor bijzondere afwisselende gratis spellen. Browsergames die bestaan uit diverse genres zoals actie, opbouw en avontuur. Deze gratis spellen zijn zonder download en installatie te spelen. Van een grappige aquarium simulatie tot aan het avonturenspel Secret Relict.

Forum - Secret Relict