De browser game Secret Relict

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – De avontuur browser game

In deze browser game beleef je spannende uitdagingen. Kruip in de rol van een avonturier. In Secret Relict, de avontuur browsergame, ga je op een virtuele expeditie op zoek naar schatten.


Secret Relict

Secret Relict – Het spelletjes idee

Het doel van de leuke browsergame Secret Relict is om de meest succesvolle schatzoeker aller tijden te worden.

Een browsergame voor generaties

Buitengewoon speel plezier voor iedere leeftijd. Dat biedt het spannende avonturen browsergame Secret Relict met vele mogelijkheden.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict – Spel en plezier

Het is je eerste schatzoek expeditie in de veelzijdige afwisselende avonturen browsergame Secret Relict. Je begint in het dal der eenzamen. Hier voltooi je de eerste quests en graaf je in de grond op zoek naar je eerste edelstenen. Zo leer je in de browsergame tutorial, de inleiding tot het avonturen spel, de belangrijkste functies en mogelijkheden kennen. In het browserspel Secret Relict ligt langdurig speelplezier op jou te wachten. Naast plezier is het spel een mix van spanning en afwisseling.

De browsergame-mogelijkheden

In de browser game Secret Relict ben jij de ultieme schatzoeker. Ga op een fascinerende schatzoek expeditie in de meest afgelegen gebieden en ontdek de schatten van reeds verloren gegane culturen. Beleef de schatzoek avonturen browsergame in je browser en ga moedig alle uitdagingen aan. Secret Relict biedt je daarbij vele browsergame mogelijkheden van Voodoo magie, waarmee je de concurrenten van dit avonturenspel kunt uitschakelen, tot een passende uitrusting die een optimale zoektocht mogelijk maakt. Beleef de enorme variatie aan functies en mogelijkheden die dit buitengewone browserspel, dat gratis te spelen is, biedt.

Screenshot 4
Screenshot 5

Nu gratis meespelen: Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld het Duitse bedrijf Upjers browsergames. Dit zijn online spelletjes die gratis en zonder downloads of installaties direct in je browser kunt spelen. Het aanbod varieert van een leuke ziekenhuis simulatie tot aan een schatzoek browsergame.

Forum - Secret Relict