Secret Relict – Avontuur spelletjes in je browser!

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – De browsergame onder de avontuur spelletjes

Wie heeft er nog niet van gedroomd, om bij een zoektocht naar schatten een flinke schat te vinden? De browsergame Secret Relict biedt spelers een virtueel schatzoek avontuur met veel plezierige momenten.


Secret Relict

Secret Relict – Spannende expedities

Avontuur spelletjes zoals Secret Relict bieden talloze spannende quests en een enorme verscheidenheid aan legendarische schatten.

Uitdagende avontuur spelletjes

Als browsergame uit de categorie avontuur spelletjes biedt Secret Relict vele spel mogelijkheden en een enorme variëteit aan uitdagingen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Secret Relict – De gebieden

Secret Relict beschikt over een veelvoud aan verschillende functies, mogelijkheden en ook mini games. Tijdens de expedities, die in de meest onderscheidende gebieden plaatsvinden waaronder onder andere de woestijn, jungle, de savanne en groene weides, - biedt Secret Relict uitdagingen voor iedereen. Zo wordt alles dat je opgraaft in je rugzak gestopt en kun je in de winkel nieuwe werktuigen kopen.

Avontuur spelletjes – De browsergame details

Secret Relict maakt het voor de speler mogelijk om op een virtuele schattenjacht te gaan. In het gratis browserspel kun je spannende quests voltooien en bewijzen dat jij het in je hebt om schatzoeker te worden. De mysterieuze sfinx zal tijdens je zoektocht de weg versperren met raadsels om de afgraving te kunnen voltooien. Hoe verder je in de avontuur spelletjes van Secret Relict duikt hoe groter het aanbod aan verschillende werktuigen dat tot je beschikking staat. De werktuigen van Secret Relict kunnen onderzocht worden om nog meer te kunnen opgraven. Secret Relict is een avontuurlijk spel dat zowel jong als oud veel te bieden heeft.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers spelletjes

Spelletjes zijn het handelsmerk van de in Bamberg gevestigde browsergame ontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 ontwikkelt en brengt het Duitse bedrijf de kleurrijke en leuke online games uit. Tot het aanbod behoren onder andere spannende avontuur spelletjes zoals Secret Relict.

Forum - Secret Relict