Secret Relict – Het adventure game plezier in je browser

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Adventure games online

Deze schattenzoektocht bied je enorm veel speelplezier. Het online spel Secret Relict behoort tot de categorie adventure games en biedt een enorme veelzijdigheid aan leuke functies en mogelijkheden.


Secret Relict

Secret Relict – Virtuele schattenjacht

In het browserspel Secret Relict ga je op een virtuele schattenjacht en ontdek je de legendarische objecten uit vergane culturen.

Adventure games beleving

Bij Secret Relict gaat het om de beleving van online adventure games. Een genre dat alle generaties aanspreekt en voor langdurig speelplezier zorgt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Schattenjager

Succesvolle schatzoektochten

Secret Relict bied je als browsergame in het genre van de online adventure games omvangrijke mogelijkheden en functies. Zo kun je het browserspel makkelijk via de muis besturen. Binnen een paar stappen leer je in de tutorial de belangrijkste mogelijkheden van het schatzoekspel. Afhankelijk van de ondergrond heb je verschillende soorten werktuigen tot je beschikking – van een loep tot aan een duikuitrusting.

Adventure games: de aanmelding

Als je bij grote adventure games zoals Secret Relict gratis wilt meespelen dan kan dit heel gemakkelijk en snel. Alles wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding en een functionerend e-mailadres. Als aan deze voorwaarden is voldaan kun je met een zelf gekozen naam en wachtwoord bij Secret Relict een account aanmaken en direct beginnen. Na de tutorial kun je naar gelieven op expeditie en alle verschillende mogelijkheden en features ontdekken. Secret Relict biedt vele functies voor de virtuele schatzoeker. Pak de schep en ga op een spannend avontuur.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis beleven: De Upjers games

Ze zijn gratis te spelen en vermaken elke dag miljoenen mensen. We hebben het hier over online browsergames van de Bambergse spelletjes ontwikkelaar Upjers. De keuze is reuze van leuke economische simulaties via adventure games tot een fantasy rollenspel. Secret Relict is het eerste schatzoekspel.

Forum - Secret Relict